AZ ANYATEST PROJEKT

AZ ANYATEST PROJEKT

Mielőtt bármibe kezdesz, amúgy

2015. szeptember 29. - Kulcsár Vajda Enikő

érdemes megnézni ezt a videót, mert a szétnyílt hasizom elég gyakori, ehhez képest egy csomóan nem tudják hogy nekik az van. Csekkold le, a biztonság kedvéért, mert ahhoz képest, hogy milyen egyszerű összeszedni, kevés információt adnak róla az orvosok, ÉS nem is ellenőrzik rutinszerűen. (talán ezért is ebben a témában kaptam messze a legtöbb aggódó üzenetet a kapcsolódó facebook-csoportban, ami nyilvános, lehet csatlakozni: AnyaTest néven ott is)

Most kapásból iszonyúan aggódni azért nem kell,
jelek LEHETNEK:
-kidudorodó pocak ( mármint ha nem alkatilag vagy olyan, azaz csak szülés után jelentkezett)
- fájdalom a derékban
- az az érzés, hogy a belső szervek és a hasi terület "instabilak"
+1van egy TESZT egy videóban ( ezzel azonban nehezebb kitapogatni a küldökön aluli szétválást, illetve nagy túlsúly esetén is a hasi zsír miatt nehéz az izmokig lenyúlni)
hajlamosító tényezők LEHETNEK:
-ha nagyon sokat híztál a terhesség alatt
- ikerterhesség
- többedik terhesség. ( De lehet, hogy sportos elsőterhesként van olyan peched, hogy sikerült összeszedni, szóval % perc 29 másodperce mindenképp szánj az ellenőrzésre)

Bónuszként cuki háromhónapos lánygyermek a videón!

Ha tetszett, kövesd a blogot, a fcbook-csoportot, a youtube-csatornát, illetve nyomd meg a fel-gombot, ezektől én mindig boldog leszek!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anyatest.blog.hu/api/trackback/id/tr217866538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
1